top of page
Taking Note

FETTFRYSNING 

C O O L S H A P I N G 

Fettfrysning är en icke-kirurgisk behandling där det tillämpas kyla för att eliminera fettceller på kroppen. Behandlingen passar dig som vill bli av med “envist fett” på oönskade områden, som inte svarar på träning eller diet. 


Fettfrysning passar perfekt för dubbelhaka, mage, armar, lår samt andra ställen på kroppen som annars kan vara svårt att reducera fett på. Det är också ett bra sätt att forma din kropp så att den blir jämnare och mer symmetrisk.

Med fettfrysning behöver du inte oroa dig för ärr eller andra synliga märken. Det är en säker metod för fettreducering utan kirurgi.


På Flawless kliniken erbjuder vi fettfrysning med Coolshaping RS1 där vi hjälper dig bli av med fett och forma kroppen utan kirurgiskt ingrepp. Vi erbjuder dig som är intresserad av att göra fettfrysning, en kostnadsfri konsultation. I samband med konsultationen går vi tillsammans igenom all information om behandlingen du har valt och anpassar den utefter dina behov.  Läs mer om behandlingen här nedan.Fettfrysning : Om
Body Builder

Flawlesskliniken

Vår professionella och utbildade personal har lång erfarenhet av fettfrysning. Vi ser till att du känner dig informerad, trygg och bekväm innan och under behandlingen. Vi använder endast marknadens senaste utrustning så att du får det absoluta bästa resultatet, varje gång. 


𝐅𝐞𝐭𝐭𝐟𝐫𝐲𝐬𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐝 𝐂𝐨𝐨𝐥𝐬𝐡𝐚𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐑𝐒𝟏:

 Fettfrysning är en välbeprövad och säker metod som fryser ned fett på ett effektivt sätt utan att skada omkringliggande vävnader. Fettceller är extremt känsliga för kyla än andra vävnader. På så sätt kan vi genom att tillföra kyla avlägsna fettceller permanent, helt utan kirurgi. Coolshaping RS1 fungerar genom att vakuumet på handtaget suger upp fettet i huden, eliminerar dessa samt skulpterar kroppen genom tillsatt kontrollerad kyla. När fettcellerna dör ut börjar kroppen naturligt minska tjockleken på fettlagret på det behandlade området. Den naturliga processen i kroppen pågår i upp till 4 månader och därav uppnås slutgiltigt resultat efter ungefär 1-4 månader. Tack vare Coolshaping RS1 kan vi uppnå en synbar reducering av fett i upp till 25% efter endast en behandling. 


För vem lämpar sig fettfrysning?

Fettfrysning är perfekt för dig som har överflödigt underhudsfett som är svårt att få bort genom traditionell kost och träning. Det är också ett bra alternativ till den som vill forma delar av sin kropp utan att behöva genomgå kirurgi eller annan operation.

Fettfrysning : Om
Confident Fit Woman

Vanliga frågor och svar:


Hur många behandlingar krävs?

Du kan uppnå en märkbar reducering av fett upp till 25%, redan efter första behandlingen. I vissa fall kan det behövas 2-3 behandlingar. 

Fettfrysning är en perfekt behandling för dig som har svårt att bli av med putmage, kärlekshandtag eller vill helt enkelt forma kroppen till ditt bästa du.Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingstiden är mellan 45min-1,5 timme beroende på området. Vilka områden går att behandla?

Fettfrysning med Coolshaping RS1 möjliggör behandling på områden som: 


●Lår; ut-och insida

●Höfter

●Rygg

●Mage

●Kärlekshandtag 

●Höfter 

●Rumpa/stuss

●Celluliter

●Haka


Fettfrysning : Om
Lingerie Model

Gör behandlingen ont? 

Behandlingen är i stort sett smärtfri. Men, vissa kan uppleva obehag i början av behandlingen. Detta till följd av den tillsatta kylan samt det kraftiga suget. Efter ett par minuter går den obehagliga känslan över och huden är i princip bedövad av kylan vilket resulterar i att man inte känner av smärtan.


KONTRAINDIKATIONER:

  • Graviditet & amning

  • Metallimplantat

  • Pacemaker

  • Hudförtunnande medicin

  • Muskelsjukdom

  • Cancer

  • Aktiv infektion/inflammation


Fettfrysning : Om
Body Measurements

Komplikationer:

Efter en behandling med Coolshaping RS1 kan huden i det behandlade området bli svullet och du kan få rodnad som försvinner successivt. Kramper, blåmärken och smärta i området är också vanligt förekommande under allt från några dagar till två veckor. 


Att tänka på efter en behandling:

Fettfrysning är en icke-kirurgisk behandling vilket betyder att du efter en behandling omedelbart kan återgå till dagliga aktiviteter. Det är viktigt att du inte solar solarium efter behandlingen 2-4veckor beroende på utgångsläget samt om du får några blåmärken. För att alltid vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du utgår ifrån 4 veckor.

Det är även viktigt att tänka på att undvika salt,dricka mycket vatten samt tänka på motionen för att få ett så bra resultat som möjligt. En kombination utav dessa kommer du komma långt med.


Body sculpt är även en väldigt bra kompletterande behandling för att bygga muskler. 

Fettfrysning : Om
Women in Swimsuit

F E T T F R Y S N I N G 

Fettfrysning : Tjänster
Modelling Underwear

K A M P A N J Fettfrysning - Kroppsbehandling. 

1500kr (ord 3900kr) 

Women in Underwear

K A M P A N J    Fettfrysning-Dubbelhaka

1995kr ( ord 4200kr)

Two Women in Underwear

K A M P A N J - Fettfrysning kur 3 Behandlingar

4100kr ( ord 11700kr ) 

Women in Swimsuit

K A M P A N J - Fettfrysning Venusberg

1995kr (ord 3400kr) 

Ask an Expert

Konsultation Fettfrysning 

Denna tjänst är kostnadsfri 

bottom of page