top of page
Model's Lower Face

MICRONEEDLING

En  Skönhetsklinik med allt du behöver 

Microneedling är en avancerad nålbehandling som ökar hudens kollagenproduktion. Vill du behandla bort rynkor på pannan? Då är detta en perfekt behandling för dig. Microneedling möjliggör behandling av en hel del områden som många finner problematiska. Vi kan bland annat behandla ärr, hudbristningar och celluliter. 


På Flawless kliniken utför vi microneedling med den unika Clinic Pen. Med hjälp av Clinic Pen kan vi använda ett flertal nålar som penetrerar huden och på så sätt skapa en kontrollerad skada i huden som i sin tur förnyar huden. Vi erbjuder dig som vill göra microneedling, en kostnadsfri konsultation. I samband med konsultationen går vi tillsammans igenom all information om behandlingen du har valt och anpassar den utefter dina behov. 

Microneedling: Om
Face Mask

Mer om behandlingen:

Microneedling är en nålbehandling där nålar penetrerar det översta hudlagret så kallade epidermis. Beroende på vilket område som ska behandlas varierar nåldjupet mellan 0,25-2 mm. Med hjälp av Clinic Pen kan upp till 2000 mikrokanaler i huden per sekund bildas. På så sätt skadas huden på ett kontrollerat sätt vilket triggar igång en naturlig reparationsprocess i kroppen. Då frigörs tillväxthormoner som ger en ökad produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra och därmed förbättras huden. Samtidigt som den kroppsegna reparationsprocessen,förs aktiva ämnen,mineraler och vitaminer ned in i huden som effektiviserar behandlingens resultat.

Att tänka på efter en behandling:
Efter behandlingen kan det behandlade området bli rött, svullet, torrt och ibland flagna. Detta är normalt och en del av de reparationsprocessen och alltså övergående. Tänk på att undvika smink de första 12 till 24 timmarna.
 Dessutom är det viktigt att undvika följande de första 48 timmarna efter behandling:

• Brun utan sol
• Bada i pool eller utomhus
• Hård fysisk träning
• Sola
• Tatuering 

I samband med behandlingen skapas små hål i huden och därför är det viktigt att hålla huden rent för att optimera hudens läkningsprocess och uppnå önskade resultatet med behandlingen.
Microneedling: Om
Smiling Woman

Vanliga frågor & svar:


 Gör behandlingen ont? 

Beroende på vilket område som behandlas och vilket nåldjup som används kan behandlingen kännas mer eller mindre obehaglig. Vid minsta nåldjup är behandlingen nästan smärtfri. Dock är smärta en upplevelse som kan variera mellan olika personer och därför kan vi inte förutse smärtupplevelsen. De flesta som utför en microneedling kan uppleva att det känns obehagligt i början av behandlingen men att det är en hanterbar smärta som man vänjer sig vid efter ett tag. Vi erbjuder lokalbedövning för dig som önskar det. 


Hur många behandlingar krävs? Och när ser jag resultat?

Vanligtvis ser man resultat redan efter första behandlingen i form av ökad fukt och lyster. Hur många behandlingar som behövs kan variera beroende på vad man vill behandla. Vi brukar vanligtvis rekommendera en kur på 4-8 behandlingar med 4 veckors mellanrum, för att uppnå önskad resultat. Behandlingen kan även göras som en enstaka behandling för en hudboost.

Vad kan behandlas med microneedling? 
● Huduppstramning samt hudföryngring• Fina linjer
• Rynkor
• Minimera porer
• Torr hud-
• Pigmentering
• Ökad lyster

● Ärr:
• Akne
• Bristningar
• Kirurgi


Vilka kan inte behandlas?
Vi utför inte microneedling på personer som har använt acnemedicinen Roaccutan (Isotretinoin) under de senaste 6 månaderna. Vi kan heller inte behandla över öppna sår, skrubbsår eller skärsår på huden. Det är viktigt att du inte har aktiv- herpes/akne i behandlingsområdet. 

Microneedling: Om
Facial

MICRONEEDLING 

NCTF VITAMINCOCKTAIL 

Microneedling: Tjänster

Microneedling -  Ansikte

2400 kr

Natural Beauty

Microneedling Ansikte +Hals + dekolletage

3200Kr

Beauty Fashion Model

Microneedling + Kemisk peeling 

2950 Kr

Before and After

Microneedling Pacakge deal X 4 (valfritt område )

7999 Kr ( Ord 12800kr ) 

Facial

konsultation- Microneedling 

Denna tjänst är kostnadsfri 

Ask an Expert
bottom of page