top of page
Untitled

Den senaste metoden inom kosmetisk tatuering.
Microblading kallas även för 3D bryn, det är ett perfekt alternativ för dig som vill forma dina ögonbryn med färg och fyllighet. 
Med hjälp av tunna blad av pigment i överhuden kan vi skapa en naturlig look som liknar dina egna strån. Tekniken är semipermanent och håller i ca 1-2 år.
Färgen anpassas efter utgångsläge samt önskemål.

3D Microblading : Om

Mer om behandlingen:

3D Microblading är den senaste tekniken inom ögonbrynstatuering och ger ett semipermanent resultat som håller i 1-3 år beroende på hur man tar hand om ögonbrynen. Till skillnad från tidigare tekniker skapar man ett mer naturligt resultat med en 3D Microblading. Genom att använda ett handhållet verktyg skapar man tunna små snitt av pigment in i överhuden som liknar naturliga hårstrån. Snitten blir tydligare och skarpare än vid tidigare ögonbrynstatueringar. Inom microblading finns flera olika tekniker att välja mellan. Dessa tekniker är speciellt framtagna för att kunna uppnå ett naturligt utseende. Både manuella verktyg och maskin kan användas beroende på vilken teknik man väljer. Beroende på utgångspunkten av dina naturliga ögonbryn samt dina personliga önskemål, kan man komma fram till vilken teknik, pigmentering och form som passar en bäst. Läs mer om teknikerna nedan.

Rött läppstift
Porträtt av en ung person
Untitled
3D Microblading : Om
vacker modell


3D Microblading är den senaste tekniken inom kosmetisk tatuering. Med en microblading kan man forma och färga ögonbrynen semipermanent, vilket betyder att du som upplever ojämnheter eller har obefintliga strån kan nu få de ögonbrynen du önskar. 

På Flawless kliniken utför vi flera olika tekniker inom 3D Microblading vilka är strå-, puder- och combo-teknik. Våra PMU artister som är specialiserade inom microblading  anpassar ögonbrynen efter dina behov och önskemål. Är du osäker på vilken teknik du önskar att utföra, erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation.
I samband med konsultationen går vår PMU artist igenom behandlingen, dina önskemål och förväntningar med behandlingen. I priset ingår dessutom ett återbesök inom 5 veckor. 


3D Microblading : Om
Girl on Bed

Att tänka på inför en behandling:


Inför en microblading är det viktigt att inte äta blodförtunnande mediciner som aspirin och acetylsalicylsyra. Undvik därför läkemedel som Waran, Ipren och Treo eftersom dessa gör att man blöder mer under behandlingen. Även kosttillskott som Omega-3 bör undvikas inför behandlingen. Vi rekommenderar inte att man dricker koffeinhaltiga drycker inför behandlingen då koffein har en negativ påverkan och kan orsaka blödningar.Undvik alkoholintag minst 48 timmar innan behandlingen. Tänk även på att inte sola 24 timmar innan ditt besök då solbränd hud som utsatts för mycket solexponering kan göra att pigmenteringen inte sätter sig i huden.3D Microblading : Om
Girl with Micro Braids

Att tänka på efter en behandling:


Efter en microblading är det vanligt att uppleva huden som irriterad och svullen. Detta är normalt och övergår vanligtvis inom några dagar. Det är viktigt att följa de eftervårds råden som finns då det påverkar hållbarheten och även hur slutresultatet av din tatuering blir.  Tvätta ögonbrynen regelbundet och applicera vaselin ungefär 3-5 gånger om dagen för att tatueringen ska läka så bra som möjligt. Under läkningstiden är det viktigt att undvika yttre påverkningar, pilla/klia därför inte tatueringen. Dessutom är det viktigt att man undviker intensiv träning, bastu och bad samt kraftig solexponering då detta kan påverka läkningsprocessen negativt och göra att färgen bleknar mer än vanligt. 

Under de första dagarna efter en microblading är det vanligt att uppleva ögonbrynen extremt mörka. Färgen kommer inom 2-4 veckor att avta successivt. När huden har läkt helt är man välkommen på ett återbesök där man fyller på ögonbrynen där pigmentet har förlorats. Beroende på vilken hudtyp man har fäster färgen olika bra vilket innebär att vissa behöver påfyllning oftare medan andra mindre. Vi rekommenderar att man fyller på från ungefär 6-10 månader.

3D Microblading : Om
Beauty Models


Hur länge håller en microblading?
Microblading ger ett semipermanent resultat där hållbarheten är individuellt beroende på hudtyp, skötsel och livsstil där dessa kan avgöra hur bra färgen fäster sig i huden. Vid fetare hudtyper kan färgen fästa sig sämre och då är det bättre att välja puderteknik. Det vanligaste är att färgen börjar blekna efter ungefär 1-2 år. Vi rekommenderar därför att man då gör en påfyllning. 


Gör behandlingen ont?
Smärta är en upplevelse som kan variera mellan olika individer. De flesta som utför en microblading upplever att det gör ont men att det är en hanterbar smärta. Vi erbjuder även bedövningssalva för dig som önskar det. 


Hur lång tid tar behandlingen?
 En microblading tar ungefär två timmar. Påfyllningen kan ta från några minuter till 1,5 timme. 


3D Microblading : Om
Beauty Model

Vilka kan inte behandlas?

Vi utför inga behandlingar på gravida eller ammande eftersom det inte finns bevis på hur behandlingen kan påverka fostret. Dessutom kan vi inte behandla dig som har något utav följande:


 Har gjort botox eller filler de senaste 2 veckorna.

Har onormal ärrbildning. 

Genomgår kemoterapi eller cellgifter 


Sjukdomar; Diabetes, epilepsi, blödarsjuka, pacemaker/hjärtproblem och blodsjukdomar som HIV eller hepatit. 


Har en aktiv virusinfektion i kroppen som herpesinfektion. Eftersom detta försvårar läkningsprocessen.


Aknebehandling med retinoider (A-vitamin/retinol) under det senaste året. 


Om du är sjuk (förkylning, influensa, feber, magsjuka)


Fått muskelavslappnande medel eller fillers inom 2 veckor


Nickelallergi (beroende på hur känslig du är), patchtest ska ske minst 3 dagar innan behandling


Om du har sår, utslag eller eksem på behandlingsområdet. Samt andra hudtillstånd som solbränna, svamp m.m. Även hudsjukdomar som Psoriasis.

3D Microblading : Välkommen

STRÅ TEKNIK


Genom att rista in flera snitt skapar man varje hårstrå strå för strå, på så sätt blandas de in med dina naturliga ögonbryn. Tekniken kan utföras både manuellt med ett handhållet verktyg eller med en PMU-maskin. Med denna teknik kan vi erbjuda ett resultat som är svår att urskilja från riktiga ögonbryn.


KAMPANJ 2995KR (ORD 4900KR)


Natural Makeup

PUDER TEKNIK

Ögonbrynen formas genom att man skuggar in färgen i huden med hjälp av en PMU-maskin. Med den här tekniken kan man uppnå mer markerade bryn som ser sminkat ut. För ett mer naturligt resultat kan även så kallade ombré bryn göras. Ombré bryn använder samma teknik men här används en ljusare skugga i början av ögonbrynet som skuggas över till en mörkare nyans och blir mer markant längs med ögonbrynet.

KAMPANJ 2995KR (ORD 4900KR)

Beautiful Blonde Model

COMBO TEKNIK

Denna teknik använder både puder- och stråtekniken. Dessa två tekniker kombineras för att få ett mer djup i ögonbrynen samtidigt som hårstråna gör att ögonbrynen upplevs tätare. 

KAMPANJ 2995KR (ORD 4900KR) 

Model Closeup

COVER UP -Korrigering av gammal tatuering

Vår utbildade personal finns här för att hjälpa dig med dina behov med en  högkvalitativ Microblading 
Vi är specialiserade Inom cover up's och har år efter år levererat flertal nöjda kunder med otroligt fina bryn. Att korrigera en gammal tatuering kräver mycket kunskap och intresse. KAMPANJ 2995KR (ORD 4900KR) 

Permanent Eyebrows

Konsultation 3D Microblading 

Ask an Expert
3D Microblading : Tjänster
bottom of page