top of page
Beauty Model

Lashlift & Browlift

Lashlift är den senaste metoden inom franspermanent där dina naturliga fransar böjs på ett skonsamt sätt. Liksom en hårpermanent där man förändrar hårets struktur, kan vi genom en franspermanent böja fransarna och få ett lyft av fransarna. På så sätt framhävs dina naturliga ögonfransar samtidigt som de vårdas. I samband med lashlift kan man även färga fransarna för att få ett fylligare resultat och mer definierade fransar. Behandlingen passar dig som önskar ett piggare utseende och en illusion av längre fransar. 


Att tänka på inför en behandling:
Inför en lashlift ser vi gärna att du kommer med rena fransar. Fria från smink och andra produkter som feta krämer eftersom dessa försämrar förutsättningarna för franspermanentet. Om du använder kontaktlinser är det bra att inte ha de under behandlingstiden då de kan påverkas av limmet. Att tänka på efter en behandling:
Efter en lashlift är det viktigt att vara noggrann och ta hand om sina fransar under de första 24 timmarna. Annars kan permanenten släppa och resultat blir inte som man önskar. Det är viktigt att undvika ånga, värme och vatten i ögonområdet. Tänk på att inte använda oljebaserade produkter det första dygnet för längre hållbarhet. Vi rekommenderar att man även avstår från vattenfast smink då det oftast kräver att man använder oljebaserade rengöringsprodukter för att avlägsna sminket. Tänk på att inte heller gnugga ögonen. 

Lash&Browlift: Om
Luscious Curls

Vanliga frågor & Svar: Hur går en lashlift till?


1. Behandlingen påbörjas genom en rengöring för att avlägsna eventuellt smink och andra orenheter i ögonområdet. 

2. Därefter väljer man storlek och böj på spolen utifrån dina fransars längd och önskemål. 

3. Fransarna fästs på spolen med hjälp av lim. 

4. Sedan appliceras permanentvätskan på fransarna som får verka i ungefär 10-20 minuter. Permanentvätskan avlägsnas med en bomullspinne. 

5. Efteråt appliceras neutraliseringsvätska på fransarna som verkar i tio minuter. Därefter avlägsnas även den. 

6. Fransarna färgas utefter önskemål.  

7. Slutligen avslutas behandlingen med en vårdande keratinbehandling.Hur länge håller en lashlift?En lashlift håller sig vanligtvis vid följd av skötselråd och beroende på din frans tillväxt, mellan sex till åtta veckor.  Får man välja vilket böj man vill ha?


Ja, du får välja vilket böj du vill ha. Vissa föredrar en mindre böjning medan andra en kraftigare. Resultatet varierar beroende på ens egna fransar och förutsättningar. Oavsett vilket du önskar hjälper våra terapeuter dig att anpassa behandlingen utifrån dina förutsättningar och önskemål. 
Vilka kan behandlas?


Vi utför ingen lashlift på gravida eller ammande personer. Vi kan heller inte utföra lashlift på dig som är överkänslig/allergisk mot lim. Kan man använda smink på ögonen när man har en lashlift?


Ja, det går bra att använda smink på ögonen så länge man undviker detta det första dygnet efter behandlingen. Vi rekommenderar att man undviker vattenfast mascara då detta kan påverka hållbarheten av din lashlift. Lash&Browlift: Om
Young Beauty Closeup


Lash&Browlift: Tjänster
Blue Eyes

Lashlift KAMPANJ 

450kr (Ord 900kr) 

Young Beauty

Lashlift Inkl Keratin KAMPANJ 

550 kr ( Ord 1050kr ) 

Closed Eye

Browlift KAMPANJ 

550kr

Dark Beauty

Total Eye Care KAMPANJ

750 kr (Ord 1450kr) 

I denna behandling ingår Lashlift- Keratin - Färgning av fransar- Färgning av bryn - Plock av bryn

women wearing makeup

Total Eye & Brow Care KAMPANJ

900kr ( Ord 1750 ) 

Idenna behandling ingår Lashlift- Browlift- Keratin - Färgning av fransar- Färgning av bryn - Plock av bryn

bottom of page