top of page
Smiling Model

KRYOTERAPI

CryoPen är en effektiv frysbehandling som på några sekunder behandlar bort oönskade hudförändringar som födelsemärken, pigmentfläckar, vårtor och flera andra hudåkommor. Behandlingen passar dig perfekt om du vill bli av med olika typer av hudåkommor på ett enkelt och snabbt sätt.

På Flawless kliniken erbjuder vi CryoPen som utförs av våra duktiga hudterapeuter som är expertis inom området. Har du funderingar kring behandlingen, erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation där du tillsammans med vår terapeut går igenom all information gällande  behandlingen och anpassar den efter dina behov. 


Mer om behandlingen: 
Med hjälp av CryoPen kan man behandla bort benigna, det vill säga godartade hudförändringar. Genom att tillföra kyla på behandlingsområdet skapas en cellförnyelse i huden där de gamla cellerna elimineras och nya, friska bildas. Resultatet blir därmed att hudförändringar på behandlingsområdet avlägsnas utan att omkringliggande frisk vävnad skadas. CryoPen är därför en säker och effektiv metod att välja när man önskar att behandla bort olika hudåkommor. 

Att tänka på inför en behandling: 
Vi kan endast behandla godartade hudförändringar. Inför en Cryopen behandling är det därför viktigt att ta kontakt med en läkare först för att ta reda på om hudförändringen är godartad eller inte. 


Att tänka på efter en behandling:
Efter en CryoPen behandling är det vanligt att få rodnad och svullnad i behandlingsområdet. I vissa fall kan även blåsor förekomma vilket är normalt och övergående. 

Inom 3-5 dagar bildas en sårskorpa över det behandlade området. Det är viktigt att inte röra vid såret och låta det falla bort av sig självt. Behandlingsområdet kommer att ha läkt inom 2-6 veckor.  Cryopen: Om
Beauty

Vanliga frågor & svar: 

Vad kan man behandla med CryoPen? 

Med CryoPen kan man behandla hudförändringar som:

● Åldersfläckar; mörka missfärgningar på huden. Kan vara små i början men växa i storlek med tiden. 

● Fibrom; utväxter i huden som kan finnas på olika delar av kroppen som på halsen eller i ansiktet. 

● Åldersvårtor; upphöjda förändringar i huden som kan vara ljusbruna, gulaktiga, mörkbruna eller svarta. Dessa är platta till en början men växer med tiden.

● Pigmentförändringar; brunfärgade fläckar i huden som kan vara släta eller upphöjda. 


Hur många behandlingar krävs? 
Hur många behandlingar som behövs kan variera mellan olika individer beroende på vilket resultat man önskar och utgångsläget. Vi brukar i de flesta fallen rekommendera 1-2 behandlingar för att uppnå önskad resultat. I samband med en konsultation får du en rekommendation på hur många behandlingar som kommer att behövas för det område du vill behandla. 


Gör det ont?
Smärta är en upplevelse som kan variera mellan olika individer. Många upplever att det sticker i det behandlade området men att det är en hanterbar smärta. Efter ett tag går den obehagliga känslan över och huden är i princip bedövat av kylan vilket gör att man i princip inte känner av smärta.

Cryopen: Om
Skincare Model

Kryoterapi 

Borttagning av skönhetsfläckar.


Cryopen: Tjänster
Ask an Expert

Konsultation kryoterapi

Denna tjänst är kostnadsfri 

Birthmark

Kryoterapi Skönhetsfläck 1st 

350 kr

Model Posing Bare Shoulder

Kryoterapi skönhetsfläckar 2st 

600 kr

Profile Portrait

Kryoterapi Skönhetsfläckar 3st 

850kr

bottom of page