top of page
Kroppspositiv

SOPRANO ICE PLATINUM 

LASER HÅRBORTTAGNING


Vi på Flawless Kliniken erbjuder hårborttagning med en av marknadens senaste teknik, Soprano Ice Platinum. Vi har lång erfarenhet av permanent hårborttagning med laser.
Permanent hårborttagning med Soprano Ice Platinum: Med hjälp av den utvecklade tekniken Soprano Ice Platinum är det nu möjligt att behandla i stort sett alla hår- och hudtyper. Genom att kombinera tre laservåglängder så kallade alex, YAG och diodlaser går det snabbt, säkert och effektivt att eliminera håret permanent. Lasern fungerar genom en gradvis upphettning av läderhuden (dermis) där de hårproducerande cellerna förstörs på ett effektivt sätt, resultatet blir därmed att håråterväxten upphör. 

Med Soprano Ice Platinum erbjuder vi: -

En snabb och säker behandling.

Mycket kraftfull kyla som bidrar till

i stort sett en smärtfri behandling.

Behandling av alla hårtyper; grova och tunna hårstrån. 

Behandlar nästintill alla hudtyper; mörka,ljusa. 

Behandling året runt, även på sommaren. 

I genomsnitt 30% färre behandlingar; du sparar både tid och pengar. 

Laserhårborttagning : Om
Body Conscious

Vill du bli av med oönskad hårväxt för gott? På Flawless kliniken arbetar vi med marknadens senaste utrustning, Soprano Ice Platinum från Alma lasers. Alma lasers är ledande leverantör i världen av laserutrustningar för estetiska skönhetsbranschen.
Soprano arbetar med tre olika laservåglängder  (tre olika djup) för att effektivt kunna behandla i stort sett alla hud- och hårtyper på ett säkert sätt.

Soprano Ice Platinum är nominerad till världens bästa laser för hårborttagning!

Laserhårborttagning : Om
Skönhetsmodeller

HÅRBORTTAGNING

Hårborttagning med laser är en effektiv behandling som eliminerar bort oönskade- och generande hårtillväxt. 
Behandlingen passar dig som fått nog av kortvariga metoder och till dig som önskar en permanent hårborttagning. 

Laserhårborttagning : Om
Women in Swimsuit

Att tänka på:

Att tänka på inför en behandling:


Inför en hårborttagning med laser ska håret i området där behandlingen ska utföras rakas samma dag. Eftersom lasern endast fungerar på hårsäckar som innehåller hår är det viktigt att inte vaxa, plocka eller bleka håret 6 veckor före en behandling. Tänk även på att inte sola en vecka innan behandling eftersom solbränd hud minskar effekten av behandlingen samt ökar risken för pigmentförändringar. Inför behandling är det viktigt att inte äta mediciner med ljuskänslighet som biverkan. 

Att tänka på efter en behandling:


Efter en laser hårborttagning är det normalt att uppleva att det sticker, även svullnad/hudrodnad över det behandlade området är vanligt förekommande. För att minska risken för pigmentförändringar bör du tänka på att skydda huden från extrem solexponering mellan behandlingarna. Undvik intensiv träning, bastu och bad under de närmsta 24 timmarna efter behandlingen.   

Laserhårborttagning : Om
Hårborttagning behandling

Vanliga frågor och svar: 

Hur många behandlingar krävs?
Hur många behandlingar som krävs kan variera mellan olika individer, det är således individuellt. Vissa kan behöva fler behandlingar i ett område och andra färre. Detta beror på en naturlig process i kroppen där håret befinner sig i olika faser. 

Hur lång tid tar behandlingen? 
En laser hårborttagning kan ta allt från några minuter till några timmar beroende på vilket område på kroppen som ska behandlas. 


Hur ofta behöver man göra behandlingen?
Det bör gå 4-8 veckor mellan behandlingarna beroende på vilket område som behandlas. Undvik att vaxa, noppa eller plocka håret 6 veckor innan behandlingarna

Gör det ont att behandla med laser? 
Smärta är en upplevelse som kan variera mellan olika individer. De flesta som utför en laser hårborttagning upplever att det sticker i det behandlade området men att det är en hanterbar smärta som är övergående. Tack vare Soprano Ice Platinum och den inbyggda nedkylningen kan vi i stort sett erbjuda en nästintill smärtfri behandling. 


Vilka kan behandlas?
Den nyaste tekniken inom hårborttagning möjliggör att vi kan behandla nästintill alla hud- och hårtyper. Bäst resultat uppnås ju grövre hårstrån och ju ljusare hud man har. Vi kan inte behandla över tatueringar. Dessvärre inte gravida eller ammande. Det är viktigt att du inte har aktiv herpes i behandlingsområdet eller en infektion i kroppen. 

Laserhårborttagning : Om
unga kvinnor

LASER FÖR KVINNOR

 


Laserhårborttagning : Tjänster
Lower Body

Laser KAMPANJ Helkropp 

2500kr ( Ord 5900kr) 

Body Conscious

Laser KAMPANJ - Axill/ Armhåla

700kr ( Ord 900kr ) 

Model in Swimsuit

Laser KAMPANJ- Brasiliansk 

1700kr 

Low Cut Back Swimsuit

Laser Konsultation 

Denna tjänst är kostnadsfri 

Facial

Laser Kampanj Ansikte 

1500kr 

Body Builder

LASER FÖR MÄN

Laserhårborttagning : Tjänster
Body Builder

Laser helkropp exl Brasiliansk KAMPANJ 

2500kr ( Ord 5900kr ) 

Male executive smiling portrait

Laser Skägg ( Hel )

1500kr 

Male Model

Laser Bröst 

1500 kr

Arm Tattoo

Laser KAMPANJ Överkropp 

1800kr ( Ord 3300) 

Young Trainer

Laser Konsultation

Denna tjänst är kostnadsfri 

Tattooed Arms

Laser KAMPANJ Brasiliansk 

1700kr 

bottom of page