top of page
In Shape

BODY SCULPT 

Muskeldefinition & Fettförbränning 

Body Sculpting är en icke-kirurgisk behandling där muskelsammandragningar framkallas för att tona och framhäva muskler samt forma din kropp. Behandlingen är även effektiv vid fettförbränning. Med Body Sculpting kan man uppnå effekten av ett intensivt träningspass på 5,5 timmar, på bara 30 minuter. Behandlingen passar dig som på ett snabbt och effektivt sätt vill bygga upp muskler och bli av med envis fett på oönskade områden. 

Mer om behandlingen:
Body Sculpting är en säker metod som är speciellt framtaget för fettförbränning och kroppsskulptering. Den utvecklade teknologin framkallar supramaximala muskelsammandragningar som är svårt att uppnå genom normal träning. Vid normalt muskelarbete slappnar muskelfibrerna av efter en sammandragning, medan impulserna från apparaten är så snabba att den inte tillåter en avslappningsfas. De högfrekventa impulserna stimulerar samtidigt adrenalinfrisättning vilket utlöser ett intensivt lipolyssvar i fettcellerna. När musklerna utsätts för supramaximala sammandragningar reagerar den med en djup ombyggnad av den inre strukturen vilket resulterar i muskeluppbyggnad och fettförbränning. På så sätt kan vi genom att tillföra impulser avlägsna fettceller, skulptera och bygga upp muskler, helt utan kirurgi. 

✔️ Ingen återhämtningstid
✔️ 1 beh motsvarar ca 20.000 crunches 
✔️ Bränner ca 2000kalorier 
✔️ Ingen kyla eller värme 
✔️ Nästintill riskfri 
✔️ Nästintill smärtfri 
✔️Muskeldefinition & Fettförbränning 

Body sculpt: Om
Smiling Fit Model

Body Sculpt


HI EMT High Intensity Focused Electro Magnetic technology 
Senaste året har denna teknologi tagit  marknaden med storm. Med flertal studier och kliniska bevisningar kan man nu med icke kirurgiska behandlingar öka muskulaturen och bränna fett samtidigt. 

Behandlingen kan utföras på flera områden på kroppen bla.
*Armar
*Rygg
*Lår
*Mage
*Kärlekshandtag
*Vader
*StussKontraindikationer:
( vi utför inte denna behandling om du är/har)
* Gravid
* Ammar
* Pacemaker
* Epilepsi
* Hjärtproblem
* Cancer
* KroppsmetallResultaten är snabba,effektiva och mycket smidiga.För bäst resultat rekommenderas  en kur på 4-8 behandlingar.
Vi rekomenderar även vi dig att äta hälsosamt och motionera regelbundet. Drick mycket vatten och undvik salt. Detta är en viktig del utav behandlingsprocessen och en viktig faktor för slutresultatet.

Body sculpt: Tjänster
Body Builder

Body Sculpt 1 område KAMPANJ 

2000kr ( Ord 3500kr ) 

Male Model

Body Sculpt 2 områden KAMPANJ

3000kr ( Ord 5500kr 

Athletic Woman

Body Sculpt Kur 8 Behandlingar KAMPANJ 

8500kr ( 12000kr ) 

bottom of page