top of page
Natural Beauty

Carboxy

Carboxy CO2 terapi är en injektionsbehandling med uppvärmd medicinsk koldioxid. En helt naturlig behandling som kan förbättra t.e.x. celluliter och slapp hud både på kropp och ansikte. Med Carboxy injicerar man en liten mängd koldioxid i hudens yttre lager för att skapa en hudreparerande effekt. När huden absorberar koldioxiden börjar kroppen omedelbart att skicka dit massor av syre för att reparera och återuppbygga huden igen. Syre är kroppens främsta skönhetsämne.

Med Carboxy kan vi behandla: 


• Mörka ringar runt ögon
• Slapp hud
• Fina linjer
• Celluliter
• Små fettansamlingar
• Hudbristningar
• Dubbelhaka
• Ärr

Beroende på vad du vill behandla brukar det krävas cirka 2-12 behandlingar och någon enstaka touch-up behandling då och då. Efter en Carboxy behandling kan du omedelbart återgå till normala aktiviteter. Det kan uppstå blåmärken precis vid injektionspunkten men det brukar vanligtvis försvinna efter några dagar

Carboxy: Om
Flawless Skin

Carboxy 

Carboxy är en injektionsbehandling där medicinskt koldioxid som har en reparerande effekt, injiceras in under huden. Koldioxiden förbättrar huden effektivt helt utan kirurgi. Carboxy möjliggör behandling av en del problemområden.

På Flawless kliniken utförs behandlingen av våra certifierade carboxy terapeuter. Vi erbjuder dig som vill göra Carboxy, en kostnadsfri konsultation. I samband med konsultationen går vi tillsammans igenom all information om behandlingen du vill utföra och anpassar den utefter dina önskemål samt behov. 

Mer om behandlingen:Med åldern försämras syretillförseln i kroppen vilket resulterar i att cellförnyelsen avtar. I kombination med en del andra faktorer försämras cellernas förmåga att förnya sig och huden förlorar därmed både sin elasticitet och kollagen. Därför är det vanligt att man får symptom som slapp hud, åldersfläckar och celluliter med tiden.
Med Carboxybehandling tillförs koldioxid i små mängder in under hudytan med hjälp av en tunn nål som är fäst vid ett rör. Beroende på området som behandlas förs gasen, mer eller mindre djupt i hudlagret. Vid koldioxidöverskott signaleras det till kroppen att det föreligger en syrebrist, kroppen reagerar genom att öka blodflödet och producerar flera nya blodkärl. Detta ger en ökad syresättning till det behandlade området. Genom den ökade blodcirkulationen stimuleras även den egna kollagenproduktionen som ger en uppstramande effekt. På så sätt kan vi behandla bort bland annat fina linjer, rynkor och mörka ringar. Oelastisk- och hängig hud förbättras avsevärt. 

Att tänka på efter en behandling:
Efter en carboxy behandling är det normalt att uppleva att det sticker i huden, även lättare svullnad/hudrodnad över det behandlade området samt blåmärken är vanligt förekommande. 

Carboxy: Om
Smiling Woman

Frågor & Svar

Carboxy: Tjänster
Lingerie Model

Vad kan behandlas med carboxy?

Carboxy möjliggör behandling på bland annat: 
● Celluliter
● Slapp hud på kropp och i ansikte
● Mörka ringar runt ögon
● Fina linjer
● Mindre fettansamlingar
● Hudbristningar 

Curly Blonde Model

Hur lång tid tar behandlingen? 

Behandlingstiden är mellan 15-30 minuter beroende på behandlingsområdet. 


Beauty

Hur många behandlingar krävs?

För bästa resultat rekomenderas en kur på 6-12 behandlingar beroende på vad man vill behandla och vilket resultat man önskar att uppnå. I vissa fall kan det behövas någon enstaka behandling för att uppnå önskad resultat.

Young Woman with Freckles

Gör behandlingen ont? 

Smärta är en upplevelse som kan variera mellan olika individer. Behandlingen är i stort sett smärtfri. Men, vissa kan uppleva obehag i början av behandlingen där de upplever att det kan sticka och spänna till i huden. Detta är helt normalt samt  övergående direkt efter.

Life's Beautiful

Vilka kan inte behandlas? 


KONTRAINDIKATIONER

  • Högt blodtryck

  • Hjärtsjukdom

  • Diabetes

  • Aktiv hudinfektion

  • Graviditet & amning 

Natural Beauty
Carboxy: Tjänster

Carboxy HudBristningar 

Perfekt för Hudbristningar som uppkommer av vikt nedgång/ökning  1800kr 

Pregnant belly

Carboxy Celluliter 

1800kr 

Two Women in Underwear

Carboxy kur x6 Behandlingar 

7500kr ( Ord 10800kr ) 

Two Women in Underwear

Carboxy Dubbelhaka och Face kontur

1800kr 

Model

Caboxy Konsultation

Denna tjänst är kostnadsfri 

Ask an Expert
bottom of page