top of page
White Suit

Hårförlängning 

Hårförlängning är en metod där löshår används för att ge ett längre eller tjockare hår. Du kanske tidigare testat flera olika metoder för att få ditt naturliga hår längre och tjockare, men inte lyckats. Då är en hårförlängning optimalt för dig. Vi erbjuder dig långt hår med ett härligt hårsvall.


På Flawless kliniken utför vi flera olika metoder inom hårförlängning vilka är tejp, microringar och keratin. Löshåret vi använder är av äkta Remy Human Hair som finns i europeiskt, brasilianskt och indiskt kvalitet. Vårt breda utbud av löshår gör det möjligt att anpassa hårförlängningen utefter dina önskemål. Är du osäker på vilken metod, kvalitet eller hårfärg som passar dig kan du boka in en kostnadsfri konsultation. I samband med konsultationen kan du rådfråga våra hårexperter som hjälper dig att välja rätt hårförlängning för din hårtyp. 


Hårförlängning: Om
Luscious Curls

Vid insättning av löshår finns flera metoder att välja mellan. Dessa metoder är speciellt framtagna för att passa olika hårtyper. De är också anpassade efter begäran. Beroende på vilken hårtyp och hur länge man planerar att ha i en hårförlängning kan man komma fram till vilken metod som passar en bäst. Läs mer om metoderna nedan. 


KERATIN

Med metoden keratin kan vi erbjuda en hårförlängning med lång hållbarhet. Tack vare keratinfästen möjliggörs en hållbarhet mellan 2-4 månader. Hårförlängningen sätts in i ditt naturliga hår genom att tillföra värme på keratinfästet, med hjälp av en värmetång. På så sätt värms keratinet runt med det naturliga håret. Resultatet blir ett naturligt utseende tack vare de små fästena som också gör att man kan stylea håret som man önskar. 


TEJP

Hårförlängningen appliceras med tejpremsor i håret. Eftersom tejp-fästena är mjuka upplevs hårförlängningen som det naturliga håret. Metoden är speciellt framtaget för att vara skonsam mot ens naturliga hår då tejpremsorna fördelar tyngden jämnt över håret. Just därför sliter denna metod minst av alla hårförlängningar och rekommenderas speciellt till de som har skörare och tunnare hår. Hållbarheten är mellan 4-8 veckor. 


MICRORINGAR

Hårförlängningen fästs i håret genom metallringar (microringar) som kläms fast med hjälp av en tång. Tack vare microringar krävs varken tejp, lim eller värmetillförsel vilket gör att metoden är en utav de skonsammare alternativen. Dessutom möjliggör microringar att man kan återanvända löshåret vid rätt skötsel av löshåret. Hållbarheten är mellan 2-3 månader. 


Hårförlängning: Om
brown hair flowingAtt tänka på inför en hårförlängning:


Inför en hårförlängning rekommenderas att det naturliga håret är längre än 15 cm eftersom man vill ha en bra övergång från naturliga håret till löshåret. Detta för att kunna åstadkomma ett naturligt resultat. Undvik balsam och stylingprodukter i hårbotten inför besöket då detta kan påverka insättningen av löshåret. 
Vi rekommenderar inte hårförlängning till dig som äter mediciner som orsakar håravfall, har mycket skört hår eller hormonella sjukdomar.

Att tänka på efter en hårförlängning:


Efter insättning av löshår bör man ta hand om det för att bevara kvaliteten och kunna ha i håret under en längre tid. Av den anledningen är det viktigt att följa de skötselråd som finns:Efter tejp- eller keratin insättning är det viktigt att inte tvätta håret de närmsta 48 timmarna.Tvätta håret 2-3 gånger i veckan eller endast vid behov för att undvika onödigt slitage av löshåret. Tvätta håret noga men undvik att gnugga i håret. Använd sulfat-och parabenfria hårprodukter eftersom dessa kan torka ut håret. Undvik även balsam och hårinpackning i hårfästet.Tänk på att endast kamma igenom håret när det är torrt då blött hår kan leda till slitage och håravfall. För att minska trassel och slitage av löshåret kan man fläta det innan man sover eller tränar.


Det är viktigt att regelbundet tillföra fukt och näring till löshåret för att bevara hållbarheten. Därför rekommenderar man hårvårdsprodukter som är återfuktande, skonsamma med rikt näringsinnehåll.


Hårförlängning: Om
Silky Long Hair

Vanliga frågor & Svar: 

Hur mycket löshår behöver jag sätta in? 
Vi rekommenderar oftast 100-150 (gram) slingor vid en hårförlängning, men mycket har att göra med vilket resultat man önskar att uppnå och hur det naturliga håret ser ut från början. Om man önskar sig tjockare och fylligare hår så kan en hårförtjockning vara lämplig, då kan allt från 100-200 slingor sättas in, beroende på hur det naturliga håret är vid utgångspunkten. Vid osäkerhet kan du känna dig trygg med att våra hårexperter hjälper till att anpassa rätt hårförlängning som passar dig bäst.  

Hur gör jag när jag vill ta ut  hårförlängningen?
När man inte vill ha löshåret i, är det viktigt att inte dra ut det på egen hand. Detta utsätter det naturliga håret för slitage och kan orsaka håravfall som i normalt sätt kan undvikas när man får hjälp av en hårexpert. Hos oss kan du boka in en hårborttagning där våra hårexperter använder speciella verktyg och produkter som tar bort löshåret på ett mer skonsamt sätt. 

Vilken metod rekommenderar ni? 
Vilken metod man väljer beror på hur länge man vill att löshåret ska vara i, vilken livsstil man har och vilka önskemål man har med hårförlängningen. Om man önskar en lång hållbarhet rekommenderar vi keratin. Keratin passar även dig som tränar mycket eller gillar att stylea håret mycket. Tack vare de små hårfästena kan man enkelt sätta upp håret och variera sin frisyr som man önskar. Har man tunt hår och vill ha ett fylligare utseende rekommenderar vi metoden tejp. Med tejpremsorna kan vi fördela löshåret jämnt i det naturliga håret vilket ger ett fylligare hårsvall. Tejp rekommenderas i princip till alla, även till skörare hår då det är en av de skonsammare alternativen.

Vilka längder och hårfärger finns? 
Vi erbjuder ett stort utbud av löshår i flera färger och i längderna 50-, 60- och 70 cm. Just för att det ska se naturligt ut med ditt egna hår. Vid osäkerhet finns våra hårexperter till hjälps att välja rätt färg. Har du speciella önskemål erbjuder vi även specialbeställningar. 

Hårförlängning: Om
Young Model

HAIR BY LYX

Hårförlängning: Välkommen
Långt hår

Hårförlängning KERATIN KAMPANJ Indisk kvalite, inkl 100gram, 50cm,styling och enkel inklippning

2999kr ( Ord 4500kr ) 

blonde curls

Hårförlängning KERATIN - KAMPANJ  Europeisk kvalite inkl 50cm insättning,styling och enkel inklippning

3500kr (Ord 5000kr) 

Ung kvinnlig modell

Hårförlängning KERATIN KAMPANJ Brasiliansk kvalite, inkl 100gram, 50cm,styling och enkel inklippning

2999kr ( Ord 4500kr ) 

Hårförlängning: Keratin
Frodig lockig frisyr

Hårförlängning TEJP KAMPANJ Indisk kvalite, inkl 100gram, 50cm,styling och enkel inklippning

2999kr ( Ord 4500kr ) 

hår modell

Hårförlängning TEJP KAMPANJ Brasiliansk kvalite, inkl 100gram, 50cm,styling och enkel inklippning

2999kr ( Ord 4500kr ) 

hår modell

Hårförlängning TEJP KAMPANJ Europeisk kvalite, inkl 100gram, 50cm,styling och enkel inklippning

3500kr ( Ord 5000kr ) 

Ask an Expert

Hårförlängning konsultation 

Denna tjänst är kostnadsfri 

Hair

Borttagning av Hårförlängningar

900kr 

Hårförlängning: Tejp
bottom of page